top of page

Rock Group

Public·3 members

ARES - CICATRICI !!TOP!!


În prag de sărbători, inima Denisei este din nou sănătoasă. Cu sprijinul Fundatia Mereu Aproape, prin campania Vreau să ajut, defectul cardiac congenital de care suferea micuța a putut fi corectat. Echipa formată din dr. Eliza Cinteză și dr. Dan Deleanu i-a introdus Denisei la nivelul inimii un dispozitiv tip umbreluță, care a rezolvat persistența de canal arterial de care suferea. Totul fără tăieturi sau cicatrici și cu numai două zile de spitalizare. Ne bucurăm că împreună cu Fundația Mereu Aproape i-am putut reda Denisei bucuria unei copilării normale.
ARES - CICATRICIAcum fix 3 ani pacienta noastra, Bigiu Angelica efectua procedura de embolizare a fibroamelor uterine, afectiune descoperita in urma pierderii unei sarcini. La 3 ani dupa procedura pacienta se simte excelent, aceasta a adus pe lume acum 3 luni un copil sanatos si frumos! Din recunostinta pentru sansa de a avea un copil in urma efectuarii embolizarii uterine, pacienta si-a numit copilul Rares, dupa numele medicului Rares Nechifor! Ii uram multa sanatate!


Pacienta nu rămâne cu cicatrici, timpul de recuperare este mai scurt, iar durerile ce pot apărea sunt mai ușoare. De asemenea, riscul de apariție a complicațiilor din timpul procedurii este mult mai mic, în comparație cu intervenția chirurgicală. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page